Anna palautetta MONITORi -palvelusta

MONITORi -palvelua kehitetään jatkuvasti. Antamalla palautetta voit auttaa meitä kehittämään MONITORista entistä monipuolisemman
ja toimivamman palvelun. Palautekysely on avoinna joulukuun ajan, ja vastaajien kesken arvotaan MONITORi-aiheisia tuotepalkintoja.

Palautekysely on sulkeutunut ja arvontaan osallistuminen päättynyt. Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille! Saimme arvokasta palautetta, josta on apua kun palvelua kehitetään. Arvonta on suoritettu yhteystietonsa jättäneiden kesken ja voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä tammikuun aikana. Onnea voittajille!

Palautetta MONITORi -palvelusta voi edelleen lähettää yhteydenottolomakkeen kautta.

Arvonnan säännöt:

Arvontaan voi osallistua MONITORi-palvelun palautekyselyn ollessa auki 28.11.–31.12.2016. Yksi henkilö saa osallistua arvontaan vain kerran. Viestintävirasto arpoo yhteystietonsa jättäneiden kesken 11.1.2017 10 tuotepalkintoa. Arvonnan voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti palautekyselyn yhteydessä annettuun puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Arvonnan voittajien tietoja ei julkaista. Palkinnot lähetetään postitse tammikuun aikana. Palkintoja ei postiteta Suomen rajojen ulkopuolelle.

Viestintäviraston henkilökunta ei saa osallistua arvontaan.

Asiasanat: Internet , Posti , Puhelin , Radio , Taajuudet , Televisio , MONITORi

Päivitetty 16.11.2017

LinkedIn Print