Lausuntopyynnöt, tiedoksiannot ja kyselyt

Alla on tietoa tiedoksiannetuista valvontapäätöksistä ja voimassaolevista kyselyistä. Voimassaolevat ja arkistoidut lausuntopyynnöt sekä tiedonkeruujärjestelmän ohjeet löydät vasemmasta navigaatiosta.

Tiedoksiannot

Tiedoksiannot julkaistaan Viestintäviraston valvontapäätöksistä, jos päätöstä ei muutoin saada toimitettua tiedoksi päätöksen kohteelle puutteellisten tai virheellisten yhteystietojen takia. Sivulla julkaistaan vain tiedoksianto, itse päätöksen voi pyytää Viestintävirastolta.

PÄÄTÖKSEN NIMI pÄIVÄMÄÄRÄ JA DIAARINUMERO lISÄTIEDOT
Valitusaika päätöksestä alkaa kulua kuukauden kuluttua tiedoksiannon julkaisemisesta Viestintäviraston verkkosivulla. Tiedoksianto voidaan antaa verkkosivulla tietoyhteiskuntakaaren (917/2014) 312 §:n nojalla.
HMV- tiedoksianto

Viestintäviraston päätökset huomattavasta markkinavoimasta korkealaatuisten kiinteiden yhteyksien tukkumarkkinoilla

1.9.2017
DNRO 22-42/961/2017


Päätöksen tiedoksiannon katsotaan tapahtuneen kuukauden kuluttua tämän ilmoituksen julkaisemisesta. Tämä ilmoitus on julkaistu Viestintäviraston verkkosivuilla 20.9.2017. Päätökset on nähtävillä Viestintäviraston sivuilla osoitteessa https://www.viestintavirasto.fi/ohjausjavalvonta/Kilpailunedistaminen/hmv-paatokset/kiinteidenyhteyksienpaikallisosientukkumarkkina.html

Numerointitiedoksiannot
Viestintäviraston päätös lyhytsanomapalvelunumeron käyttöoikeuden peruuttamisesta yrityksen lakkaamisen perusteella (Sularaha Oy) 16.10.2018
Dnro 1214/952/2018
Päätöksen tiedoksiannon katsotaan tapahtuneen kuukauden kuluttua tämän ilmoituksen julkaisemisesta. Tämä ilmoitus on julkaistu Viestintäviraston verkkosivuilla 17.10.2018. Päätös on saatavilla Viestintäviraston kirjaamossa.
Verkkotunnustiedoksianto
Viestintäviraston päätös verkkotunnuksen innoste.fi merkitsemisestä oikeudenhaltijan käyttöön

19.10.2018

Dnro 1159/522/2018

Päätöksen tiedoksiannon katsotaan tapahtuneen kuukauden kuluttua tämän ilmoituksen julkaisemisesta. Tämä ilmoitus on julkaistu Viestintäviraston verkkosivuilla 19.10.2018. Päätös on nähtävillä Viestintävirastossa.

Kyselyt

Viestintävirasto kerää viestintäpalveluja tarjoavilta toimijoilta tietoja erilaisten kyselyjen avulla. Kyselyt tehdään pääasiassa sähköisen tiedonkeruupalvelun kautta.

Katso tulevat ja käynnissä olevat kyselyt täältä.

Asiasanat: Internet , Posti , Puhelin , Televisio , Tietoturva , Yleispalvelu , Kyselyt , Lausuntopyynnöt , Selvitykset , Tiedoksiannot

Päivitetty 19.10.2018

LinkedIn Print