Päivittäiset uutis- ja haavoittuvuuskoosteet toimitetaan jatkossa PGP-allekirjoitettuina

Kyberturvallisuuskeskus on toimittanut päivittäisen uutis- ja haavoittuvuuskoosteen 1.7.2016 lähtien sen tilaajille. Huomisesta lähtien koosteet toimitetaan PGP-allekirjoitettuina uudella PGP-avaimella.

Päivittäin toimitettavat uutis-ja haavoittuvuuskoosteet lähetetään perjantaista 13.1.2017 alkaen PGP-allekirjoitettuina. Allekirjoituksen avulla voit varmistaa saamasi sähköpostin eheyden. Koosteet allekirjoitetaan vuosittain vaihtuvalla PGP-avaimella (NCSC-FI Newsfeed Signing Key 2017).

Vuoden 2017 NCSC-FI Newsfeed Signing Key -avaimen tunniste on 0x2221F867 ja sormenjälki on 76C2 ED25 DC3F 8D59 CFDD 2CA4 C754 28CE 2221 F867.

Avain on julkaistu julkisilla avainpalvelimilla ja Kyberturvallisuuskeskuksen www-sivuilla:

https://www.viestintavirasto.fi/kyberturvallisuus/viestintavirastontietoturvapalvelut/cert-fi.html

Haavoittuvuuskooste

Kooste sisältää tietoa vastajulkaistuista ja tärkeistä tietoturvaan liittyvistä haavoittuvuuksista. Haavoittuvuudet on jaoteltu vakavuuden ja ohjelmistojen/tuotteiden mukaan. Kooste on englanninkielinen, ja se lähetetään päivittäin. Haavoittuvuuskoosteen saat sähköpostiisi ilmoittautumalla CERT-FI-ALERT-listalle.

Koosteen lisäksi CERT-FI-ALERT-listalle lähetetään tarvittaessa myös yksittäisiä haavoittuvuustiedotteita ja Viestintäviraston julkaisemia tietoturvavaroituksia.

Uutiskooste

Päivittäin lähetettävä uutiskooste sisältää tuoreita tietoturvauutisia Suomesta ja maailmalta. Kooste laaditaan useista eri lähteistä Viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskuksen tilannekeskuksessa.

Tilaaminen

Uutis- ja haavoittuvuuskoosteen voi tilata osiossa Postituslistat. Ilmoittauduthan molemmille listoille erikseen, jos haluat sähköpostiisi sekä uutis- että haavoittuvuuskoosteen.

Päivityshistoria

Asiasanat: Tietoturva , PGP , Sähköinen allekirjoitus , Tietoturva nyt!

LinkedIn Print

Yhteystiedot

logo

Viestintävirasto

Kyberturvallisuuskeskus

PL 313, 00181 Helsinki


Mediayhteydenotot puhelimitse 0295 390 248