Tietoturvahaasteen semifinaalissa kovia osaajia

Tietoturvahaasteen esikarsinnassa on ollut huikeita suorituksia ja huippunopeita aikoja. Koska tehtävät erittäin hyvin selvittäneitä kyberkykyjä oli niin paljon, päästämme semifinaaliin reilut 20 parasta joukkuetta.

Semifinaali punnitsee hakkerointitaidot

Esikarsintaan osallistui suuri määrä 1 - 4 hengen joukkueita, joista useimmat ratkaisivat haasteet erinomaisesti.

Semifinaalitehtävät lähetetään aiemmin ilmoitetusti esikarsinnan nopeimmin suorittaneille 20 joukkueelle. Koska aikaerot olivat pieniä ja meininki tasalaatuista, päädyttiin kutsumaan mukaan muutama lisäryhmä.

Ohjeita semifinaaliin

Semifinaali aukeaa 19.10. klo 9 ja päättyy 2.11. klo 24:00. Aika ratkaisee: ajanotto alkaa siitä, kun joukkue on ladannut haasteen ja loppuu siihen kun se on palauttanut vastauksen.

Semifinaalin viisi parasta joukkuetta saavat liput Junction Hackathonissa 25.-27.11.2016 järjestettävään finaaliin. Joukkueille ilmoitetaan mahdollisimman pian semifinaalin päättymisen jälkeen, pääsivätkö ne finaaliin.

Semifinaalijoukkueissa on useita yhden tai kahden hengen "ryhmiä". Mikäli samantasoisia suorituksia on useita ja tällaisia yhden tai kahden hengen osaajia on pääsemässä finaaliin, tulemme tarjoamaan mahdollisuutta tiimien yhdistämiseen. Mikäli olette kiinnostunut tästä mahdollisuudesta ja saat semifinaalihaasteet, voit olla meihin yhteydessä jo etukäteen ja ilmoittaa lomakkeella ryhmän nimen ja sähköpostiosoitteen.

Viestintävirasto on seurannut innostuneena Tietoturvahaasteen runsasta osanottoa sekä kisaajien edistyksellistä tietoturvaosaamista. Viestintävirasto haluaa myös kiittää kaikkia mukana olleita osallistumisesta ja toivottaa jatkoon päässeille onnea seuraaviin koitoksiin.

http://www.tietoturvahaaste.fi

Tietoturvahaaste Twitterissä


Päivityshistoria

Asiasanat: Tietoturva , Tietoturva nyt!

LinkedIn Print

Yhteystiedot

logo

Viestintävirasto

Kyberturvallisuuskeskus

PL 313, 00181 Helsinki


Mediayhteydenotot puhelimitse 0295 390 248