Hakkeroi itsellesi työpaikka

Tietoturvahaasteen ensimmäiseen osuuteen ilmoittautuminen päättyy pian ja haasteen kolmas osio lähetetään sähköpostitse osallistujille. Yhteistyökumppani Elisa tarjoaa mahdollisuutta työpaikkaan kilpailussa menestyneille.

Tietoturvahaasteen 25.-27.11 pidettävän finaalin osallistujille tarjoutuu mahdollisuus päästä haastateltavaksi kesätyöpaikkaan varten Viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskuksella tai vakituista työpaikkaa varten yhteistyökumppani Elisalla.

Haasteeseen ilmoittautuminen sulkeutuu, kolmas osio alkaa

Koska haasteen tehtävien ratkaisemiseen ja tehtävien palauttamiseen käytetty aika ratkaisee, tietoturvahaasteen esikarsinnan viimeiseen osuuteen voit ilmoittautua vain 7.10 klo 15.00 asti. Esikarsinnan kolmas osuus lähetetään toisen osuuden onnistuneesti selvittäneille ja palauttaneille ryhmille.

Jos olet ilmoittautunut onnistuneesti mutta et ole saanut toista osuutta, ole meihin yhteydessä. Kerro ryhmäsi nimi ja sähköpostiosoitteet.

Seuraa myös tietoturvahaasteen sivuille lisättyjä tiedotteita!

Kolmannen esikarsintahaasteen kautta semifinaaliin

Haasteet selvittäneet nopeimmat 20 ryhmää kilpailevat kolmannen esikarsintahaasteen jälkeen semifinaalissa. Semifinaalin viisi parasta ryhmää saavat liput Junction Hackathonissa järjestettävään finaaliin kilpailemaan voitosta. Junction järjestetään Helsingissä 25.-27.11.2016.

Esikarsintahaasteet voit selvittää yksinkin, mutta Tietoturvahaasteen finaalissa testattavia laitteita ja järjestelmiä on paljon. Vauhdikkaassa menossa pärjätäksesi mukaan kannattaa värvätä ryhmä, jonka maksimikoko on neljä.


http://www.tietoturvahaaste.fi
Tietoturvahaaste Twitterissä

Päivityshistoria

Asiasanat: Internet , Tietoturva , CERT , Kyberturvallisuus , NCSC-FI , Tietoturva nyt!

LinkedIn Print

Yhteystiedot

logo

Viestintävirasto

Kyberturvallisuuskeskus

PL 313, 00181 Helsinki


Mediayhteydenotot puhelimitse 0295 390 248