Asiakasneuvoja vuorotteluvapaasijaiseksi

Haemme Viestintävirastoon määräaikaista asiakasneuvojaa, jonka tehtävä on sijoitettu asiakkuudet -toimialalle tieto-ryhmään. Kyseessä on vuorotteluvapaasijaisuus ajalle 4.6. - 1.9.2013. Vuorotteluvapaasijaiseksi nimittäminen edellyttää, että hakija on ilmoittautunut työ- ja elinkeinotoimistoon työttömäksi työnhakijaksi.

Tieto-ryhmän tehtävänä on vastata Viestintävirastoon tulevien asiakasyhteydenottojen käsittelystä. Asiakasneuvoja vastaa puhelimitse ja sähköpostitse ryhmän vastuulla oleviin asiakasyhteydenottoihin. Ensisijaisesti tehtävät liittyvät fi-verkkotunnuksiin ja tietoturva-aiheisten yhteydenottojen ensikontaktina toimimiseen.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa kaupallista tai muuta vastaavaa koulutusta, aikaisempaa kokemusta vaativasta asiakaspalvelutyöstä ja sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa. Tehtävän hoito edellyttää erinomaista suomen, hyvää englannin ja riittävää ruotsin kielen taitoa, kykyä hallita monipuolisia tehtäväkokonaisuuksia sekä yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta.

Asiakasneuvojan tehtävä on sijoitettu Viestintävirastossa palkkaluokkaan 4 (D), jossa tehtäväkohtainen palkanosa on 2087,97 euroa. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa, joka on enimmillään 38 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Tarjoamme itsenäisiä ja haasteellisia tehtäviä, mukavan työyhteisön tuen sekä hyvät työskentelyolosuhteet ja hyvin liikenneyhteyksien varrella olevat toimitilat Helsingin Ruoholahdessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa 15.4., 18.4. ja 19.4.2013 Tieto-ryhmän päällikkö Tuula Vainionkulma-Paananen, p. 050 303 8210. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi(at)viestintavirasto.fi.

Hakemukset pyydämme toimittamaan 23.4.2013 klo 16.15 mennessä ensisijaisesti valtion työnhakusivustolle osoitteeseen www.valtiolle.fi (työavain 450-40-13). Hakemuksen voi myös toimittaa osoitteella Viestintävirasto, Kirjaamo, PL 313 (Itämerenkatu 3 A), 00181 Helsinki, merkitse kuoreen tunnus "Asiakasneuvoja, työavain 450-40-13".

Annonsen på svenska


Key words: Internet, Rekrytointi


LinkedIn Print